.:Vigrid Forsiden:.

Kommentar til Anna Kathrine i Bergensavisen
Tirsdag 19. mars 2013

Kjære Anna Kathrine

Jeg forstår godt at du ikke vil møte meg til politisk småprat over en bedre middag. Overfor en typisk Vigrider og Norges fremste Nazi (ifølge media og kommunistene) ville du ikke hatt en sjanse til å hevde deg likevel.

Til din påstand: "Kan hende er vi omtrent like glad i nykolonialisme, men der stopper da også enighetene." er det bare å si at jeg aldri hadde ventet at en representant for Rødt skulle kjempe for ytringsfrihet, sann historie (HoloCa$havsløringer som eksempel) eller direkte demokrati.

Når det gjelder din påstand om Rødt sin bløff om antikolonialisme virker det bare dumt. Rødt er, så langt jeg kan bedømme, et lydig haleheng til den anglozionistiske nykolonialismen. De som har makten i USA og NATO er jødiske finansoligarker med en zionistisk agenda hvor Eretz-Israel (Stor-Israel) er ett mål mens total verdensmakt er et annet.

Kjernen i, og grunnlaget for, det anglozionistiske Imperiet og Israels militære nykolonialisme er mytene om at det var "de Gode" som vant over "de Onde" i den 2. verdenskrig med løgnen om de 6 millioner (HoloCa$h) som bevis. Den eneste måten man derfor med hånden på hjertet kan utgi seg for antikolonialist i dag er å rette opp de jødiske løgnhistoriene om den 2. verdenskrig generelt og HoloCa$h spesielt. Alt annet er sabotasje av den ekte kampen mot den anglozionistiske finanselitens globale undertrykkelse.

Så lenge Rødt ikke gjør dette er de delaktig i nykolonialisme, zionistisk Imperialisme og en solid, passiv støttespiller til jødenes folkemord på palestinerne. Skulle du ønske å sette deg grundigere inn i dette problemkomplekset anbefaler jeg boken "Les Mythes fondateurs de la politique israélienne" av Roger Garaudy.

Boken gjør seg best på originalspråket fransk, men hvis du ikke behersker det språket finnes den også engelsk.

Med nordisk hilsen
Tore W. Tvedt
Vigrid

Kommentar og invitasjon til Anna Kathrine i Bergensavisen
Mandag 18. mars 2013

Kjære Anna Kathrine

Du er velkommen til middag med meg en dag for å diskutere "riktige" bøker og aktuelle samfunnsspørsmål med meg, Anna Kathrine. Som landets fremste forkjemper for ytringsfrihet, sann historie (HoloCa$havsløringer som eksempel), direkte demokrati og en verden befridd for vestlig/anglozionistisk nykolonialisme vil det være en ære og fornøyelse for meg å småpludre litt over en bedre middag med deg:

Med nordisk hilsen
Tore W. Tvedt
Vigrid

Artikkelen i Bergensavisen