.:Vigrid Forsiden:.

Gir Dagblad-penger Storsatsing for Vigrid i 2016?
5. januar 2016

Vil Dagbladet fylle Vigrid's skattkiste???

Vi varsler storsatsing for året 2016. Året forutså vi ble et avgjørende år i Vigrid sin kamp mot Anglozistene og deres NAZI-allianse for å stoppe NAZIstenes angrepskrig mot Den Russiske Verden. Samtidig som vi sikrer vårt Nordiske folk og vår Nordiske sivilisasjon en fremtidig eksistens. Penger har det vært dårlig med de siste årene, men i siste halvår i fjor skjedde det noe på den fronten. Faktisk så mye at det ga håp, omtrent som når du ligger i vindstille og det plutelig kommer noen vindblaff som krenger båten og lar den skyte fart. Moro, men ikke nok til å sette bort kaffekoppen.

Men så skjer underet: Dagbladet går ut med en glimrende vitenskapelig dokumentert artikkel hvor et av de viktigste vitenskapelig beviste punktene var å donere penger til Vigrid. Jepp: Vigrid ble som eneste navn nevnt i artikkelen som noe man så absolutt alternativt burde gi penger til. Og det i mengder som monnet. Vitenskapelig beviste råd nr 13.

Nå stoler ikke jeg det spøtt på nazipropagandister som jeg generelt ser på som feige, selvhatende, antinordiske femser og homser. Siden det er mye som tyder på at søplet som spys ut av kloakkapparatet som kalles masssemedia kun fungerer som sirkelrunking i det kulturmarxistiske ekkokammeret de befinner seg i våger vi hverken ta nytt hovedkvarter, ny bil, nytt fintøy og til slutt, men ikke minst ny dame på forskudd eller avbetaling.

Det er forbanna synd at man ikke kan stole på disse nazifemsene i massemedia siden jeg nå føler meg kampklar og i god form igjen. Jeg skulle derfor gjerne hatt noen av gullbarrene i haugen over for å få litt fart i sakene på det nye året.

Nei, jeg får la slike søte tanker fare og heller konsentrere meg om mer trivielle saker og ting som å lage noen artikler i Vigrid og kanskje holde en seremoni eller to innimellom å legge gulv i uthuset på gården jeg bor og felle, kløyve og pakke ved for neste vinter. Pluss å stelle grønnsakshagen, bærbusker og frukttrær og andre daglige gjøremål på landet. Det har sin sjarm å være gårdsgutt og altmuligmann også:)

Dere som fremdeles er maskuline menn og feminine kvinner og har samme overordnede mål som meg (sikre vårt nordiske folks eksistens) håper jeg tar kontakt og bidrar i kampen. For Dagbladet og dets lesere kan vi ikke stole på skal bidra.

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)