.:Vigrid Forsiden:.

FRP-Listhaug forråder Det Norske Folk
29. desember 2015

FRP = For-Ræder-Partiet

Femsete nordmenn og naive kjerringer faller loddrett for FRP sine triks for å dempe stemningen mot den sivilisasjonsfremmede masseinvasjonen. Hvorvidt det kommer noen titusener sivilisasjonsfremmede invadører til Norge fra eller til har absolutt null å si for det norske folks langsiktige eksistens. Målet for den internasjonale eliten som styrer Europas rammebetingelser har folkemord gjennom etnisk rensing, bastardisering og fordrivelse som mål. Balkanisering er middelet og såkalt integrering forandrer intet ved resultatet av balkanisering: Brutal borgerkrig med etnisk rensing og folkemord som resultat.

Man behøver ikke engang være av annen rase, språk eller hovedreligion. Eksempler i fleng; Novorossia og Ukraina hvor nasjo/nazier utfører folkemord og etniske rensing og utryddelseskrig på vegne av jødiske finansoligarker og Det Anglozionistiske Imperiet. Tilsvarende i X-Jugoslavia hvor kroater og serbere er av samme etnisitet og språk og begge er kristne nasjoner: Hat og folkemord når sjansen byr seg. De kristne sektene deres var litt forskjellige. Overalt og til alle tider det samme: Nedslakting og folkemord og krig og terror og faanskap og helvete og folket er den store taperen. Makteliten tar verdiene og flytter videre til et annet land; og det samme på'n igjen.

Det er hva som foregår i Norge i dag og som sagt; Femsete menn og naive kjerringer lar seg lure. Vi i Vigrid går ikke på bløffen og ønsker likesinnede velkommen til vår sivile og lovlige politiske krig mot folkemorderne som styrer oss.

Bli med Vigrid inn i en ny Nordisk Vår! Eller bli utryddet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)