.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid ønsker Kaja Hilleren velkommen!

Kaja med melding til Sylvi Listhaug
Hets og trusler mot Kaja

Hei Kaja

Jeg leste artikkelen du skrev i Dagbladet den 2. august i år og synes det er veldig flott og modig av en ung dame på bare 16 år å skrive så velfomulert, gjennomtenkt og positivt. Du gir til kjenne og bringer videre de beste egenskapene vi av Nordisk ætt og Rase er kjent for og som har gjort oss til verdens moralske bærere av toleranse, rettferdighet, frihet og demokrati.

At du i tillegg har et utseende som en Nordisk Gudinne og ville vært en pryd på SS sine kampanjeplakater for vårt germanske folk er en annen side av samme sak.

Vi i Vigrid vil se på det som en ære at en så flott representant for vårt folk og våre Nordiske verdier som du sluttet deg til oss i vår politiske satsing for å skape en bedre verden basert på de samme idealer kombinert med geopolitisk forståelse og faktabasert historisk kunnskap. Idealene og holdningene har du allerede og hos Vigrid kan du videreutvikle de to siste elementene til et nivå skyhøyt over det norske medier, skoler og universiteter kan gi deg.

Skulle du ha lyst til å diskutere det med oss kan du ta med deg en forelder eller en av journalistene som har skrevet om artikkelen og opplevelsene dine etterpå. For eksempel fra Dagbladet eller NRK.

Uansett ønsker vi i Vigrid deg alt godt videre i livet:)

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)