.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid - Nordisk Vår
Full krig i Paris - 14. november 2015- Som Vigrid har forutsett!

Nordisk Palingenese eller utslettelse
Balkanisert terrorkrig i Paris - Programmert av Politikerne

Europa er utsatt for en planlagt og styrt masseinvasjon av rase- og sivilisasjonsfremmede horder som bryter gjennom alle hindringer som halvhjertet settes opp for å stoppe invasjonen. Dette er en planlagt og vel gjennomført invasjon som kommer etter at de anglozionistiske makthaverne har kondisjonert den europeiske befolkningen til selvhat og selvmord.

Parallelt, og også det planlagt i lang tid, fører de samme anglozionistiske makthaverne en total, assymetrisk hybridkrig mot "Den Russiske Verden" som nærmest tar vare på våre Nordiske sivilisasjonsverdier. Mens hordene med sivilisasjonsfremmede velter inn over Europa finansierer og støtter NAZI-alliansen folkemordet i Novorossia hvor kvinner og barn slaktes i granatregnet daglig.

Islamistene som nå angriper i Paris er av det samme slaget og en videreutvikling av Mujahedeen som ble skapt av USA for bruk mot Russland i Afghanistan midt på 1980-tallet. Senere ble de samme formasjonene importert av USA og NAZI-alliansen for å slakte kristne serbere i balkankrigene på 1990-tallet. USA og NAZI-alliansen brukte dem videre i Libya, Russland og nå Syria.

Her i Norge er Vigrid den eneste grupperingen som står imot disse ødeleggende kreftene. Alt annet er feig sutring og forræderi.

Du har valget: Nordisk Vår med Vigrid eller dø fortjent som en ynkelig feiging!!!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)