.:Vigrid Forsiden:.

Nazialliansen går for Full Angrepskrig mot Russland
3. februar 2017

Nazistenes Frykt: At Trump vil respektere Novorussernes Frihetskamp

Bildet over gir en grei fremstilling av hva de jødestyrte nazistenes angrepskrig i Novorossia egentlig dreier seg om: På den ene siden Novorussernes legitime og demokratiske rett til selv å bestemme over egen skjebne på eget territorium symbolisert med den Novorussiske jenta og på den andre siden Nazilederne i NAZI-alliansen sitt russophobiske hat og angrepslyst.

Børge Brende trives med Jødestyrte Nazimordere

Bildet av et mannshode i Kiev er av den andre verdenskrigs ukrainske massemorder og nasjonalsosialist Joseph Bandera. Bandera hyldes i dag åpent av Ukronaziene. De samme Ukronaziene Børge "Fish-eye" Brende trives så godt med og Feite-Erna finansierer folkemordet til med glede.

Nazialliansens angrepskrig mot den Russiske Sivilisasjon

Den øverste linken går til Naziblekka VG og dens "Fake News"-artikkel om Ukronazienes pågående opptrapping av angrepskrigen mot de to frie Donbass-republikkene. Nazi-VG er blandt de mest ensrettede propagandahorene i norsk nazimedia som er så krigskåte at det billedlig talt renner av dem. Løgn, forvrenging, ensidighet og krigshissing er alt de presterer. Godt støttet av norske nazipolitikere.

Vi har det fromme ønsket at når bombene faller over Europas hovedsteder så har noen av dem adressen til Løvebakken og Akersgaten skrevet på seg. La dem som vil krigen få smake dens frukter. De har selv bedt om det i lang tid.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!
Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)