.:Vigrid Forsiden:.

Tafatt Femse-tufseri fra Pensjonistforbundet
13. oktober 2016

Harald O. Norman gir Aksel B. Sterri et Femsedask på lanken

Det er tydeligvis stor konkurranse i det moderne Norge om hvem som kan være mest femsete. Gammelfeministen Aksel B. Sterri i Nazibladet (Dagbladet) har klart å hisse på seg en annen femse, Harald O. Norman, fra Pensjonistforbundet. Ja, utifra artikkelen over er tittelen "Femse" den som passer best. I stedet for å klinke til den offentlige eldrehateren Sterri, dasker femseNorman Sterri på puselanken hans. Alt i full fordragelighet innen deres felles statsfeministiske PK-lekegrind. Norman avslutter artikkelen sin med å krype på buken og sutresmiske om lov til å ha det godt? Fy f**n til femsesmisking! Har du ikke forstått at de folkene du smisker og sutrer for fører krig mot oss? Krig av type 1 - Eksistenskrig!

Det Norman presterer er så feminint og elendig at det lengste han klarer å karakterisere Sterri som er "naiv". Hæ? Sterri naiv? Er du komplett idiot, Norman? Er det noe Sterri og hans likesinnede feminister ikke er så er det naive. Tvertimot. Disse feministene er intelligente, høyt utdannede, vel trente skribenter og debattanter som vet nøyaktig hva de sier og virkningen av det. Her finnes null plass for naivitet.

De rette betegnelsene er hatefulle, antihvite, antinordiske, antimannlige, pensjonisthatende, nazipropagandister og samfunnsødeleggere som bidrar aktivt til å skape forutsetningene for at vi som Nordisk folk utryddes gjennom blant annet en balkaniserings-borgerkrig. Og Norman kaller slike folk naive? Hvor har du og de andre som leder Pensjonistforbundet vært de siste 50 årene? Kun PK-tilpassede femser kan kalle slike hatere for naive.

Pensjonistforbundet har jeg erfaring med etter et år som passivt medlem og mottager av bladet deres. Det er det mest motbydelige sviket mot eget folk og egne medlemmer i tjeneste for den Nordiskhatende makteliten i Norge som vil balkanisere landet vårt og utrydde oss som folk og sivilisasjon. Jeg fornyet ikke det medlemskapet.

Som en gammel mann på 73 år vil det ikke falle meg inn å ofre fremtidige generasjoner av mitt folks blod for en håndfull sølvpenger. Gamle menns biologiske og naturlige funksjon er å sørge for at de kommende slekter som bærer vår rases blod og er bærere av vår rasetilpassede sivilisasjon er det aktivum vi er biologisk programmert til å slåss og om nødvendig gi det største offer for. Feige feminist-tilpassede femser har fortrengt denne urkraften i seg og blitt feige forrædere av våre fremtidige generasjoner.

Pensjonistforbundets oppgave burde derfor vris over med denne eksistenskampen som mål. Det er mange pensjonister i Norge så riktig organisert og ledet kunne vi sammen utgjort en formiddabel kampstyrke, sivil og politisk, selvsagt.

Vårt råd til medlemmene av Pensjonistforbundet: Velg inn en ledelse som vil kjempe de gamles naturgitte kamp for de kommende generasjoner eller meld dere ut!!! Veltilpassede PK-femser har ingen bruk for. Annet enn fienden. Som ler av dem og håner dem. Velfortjent.

Skulle dere som leder Pensjonistforbundet være uenig treffer jeg dere gjerne til en diskusjon om saken.

Støtt Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)