.:Vigrid Forsiden:.

NAZI-Imperiet + Islamske Stat = Sant
24. september 2017

Russland dokumenterer forbindelsen igjen

Russland har avkledd NAZI-Imperiet i Syria og dokumentert hinsides enhver tvil at den Islamske Stat (IS) er et underbruk av CIA sine destabiliseringsoperasjoner spesielt rettet mot Russland og Russlands venner og allierte på det globale sjakkbrettet. Nå gjør Russland det igjen.

Linken over gir oss bilder tatt av russerne av en amerikansk spesialenhet som viser vei for den kurdiske SDF-militsiaen i kappløpet om olje- og gassforekomstene i Syrias Deir Ezzor-provins. Mens den avbildede amerikanske spesialstyrken slapper av midt i IS sitt styrkeområde i begynnelsen av september blir de syriske regjeringsstyrkene beskutt fra samme område samtidig som store IS-styrker angriper de syriske styrkene fra samme retning.

Dette er kun en av mange dokumenterte hendelser som viser at NAZI-Imperiet jobber som hånd i hanske med IS-terroristene

Samarbeidet har ført til at Nazistenes kurdiske proxystyrker nå får overtaket på den syriske regjeringens frihetshær i kappløpet om de store gass- og oljefeltene i Deir Ezzor. Det eneste som kan redde dagen for Putin og Assad er at Russland sender inn en av sine nyetablerte bataljoner som er bygget nettopp for rask innsats bak fiendens linjer hvor de kan slåss selvforsynt inntil hjelpen når fram. På tide for russerne å teste ut konseptet på alvor ved Omar-oljefeltet.

For å si som von Clausewitz: "Dristighet har av og til ført til feil og nederlag, men for noe fantasiske nederlag det er."

En hær som mangler dristighet er slått før krigen er begynt. På tide for den forsiktige sjakerspilleren Putin å vise verden at han kan den delen av spillet også. Ellers har han tapt. Også i det store spillet.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)