.:Vigrid Forsiden:.

Gjør Norge ##itt igjen!
15. november 2016

Plakaten over er ved kjernen av Borgerkrigen i USA

Joda, det vi har sett i USA det siste året er at den ulmende borgerkrigen i USA nå er kommet opp til overflaten. Som ved et under, ja, et under er det at Trump fikk flest valgmenn enda Killary har fått over 600.000 flere stemmer enn han. Dermed ble det ikke Trump som måtte velge Jefferson-opsjonen, men oligarkjødene som satte i gang en såkalt "Colour-Revolution" med jøden Georg Soros som bakmann i kjent stil.

Borgerkrigen er en rasekrig hvor den hvite majoriteten står mot alle såkalte minoriteter av alle slag; både rase og perversjoner og hjernevaskede, selvhatende hvite kulturmarxister. Og bakom sitter "The Usual Suspects" og skriker antisemittisme når Trump sier at han skal "Drain the Swamp!". Jødene vet utmerket godt hvem som da rammes. Både innen finans, media, underholdning (Hollywood) og politikk.

Og dermed har Borgerkrigen i USA fått det klassiske snittet: Nordisk-hvite mot jødisk finansmakt som hisser alle andre raser, minoriteter og kulturmarxister mot de Nordisk-hvite. Plakaten på bildet over tar det hele på kornet: "Make America White Again!" Så enkelt er det, men Trump kan ikke si det selv om han skulle mene det.

I overskriften har vi skrevet det slik: "Gjør Norge ##itt igjen!" Du kan bytte ut de to ##'ene med enten Hv for å markere rase-elementet eller Fr for å markere det jødiske elementet vi må fri oss fra.

Jødesleikende Aftenposten: Damage control for Soros

Siden det nå er klart for alle som gidder å følge med litt har jødenes destruktive rolle i de nordiske land kommet til overflaten slik den var det for snart hundre år siden da Hitler reddet Tyskland fra dem. Riktignok med krig og ødeleggelse til følge fordi hjernevaskede politikere og medieluddere i de andre nordiske nasjonene utkjempet jødenes krig for dem. Den gang som i dag. Derfor er det så viktig at vi ikke bare fokuserer på jødene eller andre raser, men først rydder opp blant politikere og medier. Meld deg til tjeneste om du vil kjempe på en av de to frontene sammen med oss og bygge motsatsene.

Trump's siste appell som ryster jødene

Aftenposten-artikkelen og Trumps reklamesnutt henger sammen på den måten at Aftenposten følte seg tvunget til å utføre Damage Control på vegne av Soros spesielt og de andre jødene generelt. Det hjelper lite; for Trump sin reklamesnutt med sannheten om jødenes destruktive virksomhet er godt spredd og det er gjort stuerent å påpeke den.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)